Menu Sluiten

Voor organisaties

Binnen de gemeente Tilburg zetten vele vrijwilligers zich belangeloos in voor de stad en haar bewoners. Ieder jaar bedankt de gemeente Tilburg en VrijwilligersTilburg deze vrijwilligers in samenwerking met diverse maatschappelijk betrokken partners.

Vrijwilligersbedankje
Net als in voorgaande jaren kunnen vrijwilligers dit jaar weer zelf bepalen hoe zij bedankt willen worden: in de vorm van een uitstapje, een bon, een cadeautje, een workshop of iets anders. Om een bedankje te kunnen ontvangen, moeten vrijwilligers via hun vrijwilligersorganisatie worden aangemeld. Over de procedure zijn Tilburgse vrijwilligersorganisaties (die bij de gemeente Tilburg bekend zijn) per brief geïnformeerd.

Aanmaken account
Vrijwilligersorganisaties worden verzocht onder hun eigen vrijwilligers na te gaan wie er graag een bedankje wil ontvangen. Vanaf 2 oktober 2019 kunnen vrijwilligersorganisaties een account aanmaken. Iedereen moet een nieuw account aanmaken, ook al heb je ooit eerder een account aangemaakt. Na bevestiging van het account, kunnen vrijwilligersorganisaties tot en met 8 november 2019 e-mailadressen van de vrijwilligers die graag een bedankje willen uitkiezen doorgeven. Vrijwilligers ontvangen vervolgens vanaf 29 oktober 2019 op hun eigen e-mailadres een unieke code die ze op deze website voor een bedankje kunnen inwisselen. Van 5 november 2019 tot en met 16 december 2019 kunnen vrijwilligers het gevarieerde aanbod aan bedankjes bekijken en vervolgens naar wens een bedankje uitkiezen. Lees hier verder voor meer informatie en uitleg over de werkwijze.

sponsoren 2019