Menu Sluiten

Werkwijze organisatie

Stap 1
Vertegenwoordigers van Tilburgse vrijwilligersorganisaties, stichtingen of verenigingen (hierna te noemen: vertegenwoordigers) verzamelen de e-mailadressen van vrijwilligers die in 2019 in Tilburg ingezet zijn (geweest) en een bedankje willen krijgen. Elk e-mailadres kan slechts eenmaal worden gebruikt.*

Stap 2
Vertegenwoordigers kunnen vanaf 2 oktober 2019 tot en met 8 november 2019 voor hun eigen organisatie een account aanvragen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl via Registreren voor organisaties. Als alle gegevens akkoord worden bevonden, ontvangt de vertegenwoordiger binnen twee werkdagen een bevestigingsmail met nadere instructie. Hierna kan de vertegenwoordiger van 2 oktober 2019 tot en met 8 november 2019 de e-mailadressen of namen* van de vrijwilligers die een bedankje willen ontvangen via zijn/haar eigen account op de website doorgeven. Het is ook mogelijk een bestand te uploaden. Maak je hier gebruik van, dan duurt het minimaal één werkdag voordat de gegevens zichtbaar zijn in je overzicht.

Let op: in verband met de privacywetgeving (AVG) is het belangrijk vooraf toestemming aan de vrijwilliger te vragen voor het doorgeven van zijn/haar e-mailadres of naam.

Stap 3

Vrijwilligers ontvangen vanaf 29 oktober 2019 een e-mail met daarin een link naar de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Met deze link kan direct een bedankje worden gekozen in de webshop. Een code invullen is hierdoor niet nodig. Vrijwilligers waarvan de naam is doorgegeven, ontvangen via vertegenwoordigers een code. Met deze code kan een bedankje in de webshop worden uitgekozen. Let op: om de tegoedbon voor het gekozen bedankje te kunnen ontvangen is een e-mailadres nodig.

Stap 4

De webshop is geopend vanaf 5 november 2019 tot en met 16 december 2019 op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Kijk dan op de website voor meer informatie en uitleg over de werkwijze voor vrijwilligers.

*  Hebben vrijwilligers geen e-mailadres óf maken twee vrijwilligers samen gebruik van hetzelfde e-mailadres, dan kan de vertegenwoordiger de namen van de betreffende personen via het door hem/haar aangemaakte account doorgeven. De vertegenwoordiger ontvangt vervolgens een lijstje met unieke codes gekoppeld aan de doorgegeven namen, met het verzoek deze weer aan de betreffende vrijwilligers door te geven.

sponsoren 2019