Menu Sluiten

Werkwijze vrijwilligers

Stap 1
Ben je als vrijwilliger werkzaam bij een organisatie, stichting of vereniging in de gemeente Tilburg (hierna te noemen: organisatie), dan krijg je via hen de vraag of je een bedankje wilt ontvangen.

Stap 2
Wil je graag een bedankje krijgen, geef dan je e-mailadres door aan je organisatie.*

Stap 3
Je organisatie meldt je aan voor een bedankje. Vervolgens ontvang je vanaf 29 oktober 2019 een mail op het door jou doorgegeven e-mailadres. LET OP: deze e-mail kan in je Spambox of bij de Ongewenste e-mail terechtkomen. De mail bevat een toelichting en een link. De link geeft je direct toegang tot het bestellen van een bedankje in de webshop op www.vrijwilligersbedankt.nl.

Heb je geen e-mailadres en heb je je naam doorgegeven aan je organisatie, dan ontvang je via je organisatie een unieke code. Deze code kun je in de webshop op www.vrijwilligersbedankt.nl invullen in het daarvoor betreffende veld. Om de tegoedbon te kunnen ontvangen waarmee je het bedankje kunt verzilveren, is het wel nodig om een e-mailadres in te voeren.

Stap 4
De link of unieke code kan vanaf 5 november 2019 tot en met 16 december 2019 op de website www.vrijwilligersbedankt.nl eenmalig gebruikt worden. In die periode is het aanbod aan bedankjes op de website zichtbaar en kan er een keuze gemaakt worden, maar: OP is OP en VOL is VOL!

Stap 5
Het aanbod aan bedankjes is verdeeld over verschillende categorieën. Je kunt vrijblijvend kijken naar het gehele aanbod. Zit er iets bij wat je aanspreekt, dan kun je wanneer je ingelogd bent, via de door jou ontvangen link in je e-mail direct een bedankje uitkiezen. Je kunt deze link de gehele periode gebruiken, maar slechts éénmalig een bedankje kiezen.

Heb je een code ontvangen, dan kun je deze verzilveren wanneer je de keuze voor je bedankje hebt gemaakt. Ook deze code blijft de gehele periode geldig, maar is slechts éénmalig bruikbaar.

In beide gevallen geldt dat wanneer een keuze voor een bedankje is gemaakt, dit je definitieve keuze is. Er is geen mogelijkheid voor het ruilen van een bedankje.

Stap 6
Op het door jou aangegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging van je keuze in de vorm van een tegoedbon. Hierop staat alle informatie die je nodig hebt om de tegoedbon in te wisselen voor een bedankje. Let op: deze tegoedbon kan in je Spambox of bij de Ongewenste e-mail terechtkomen. Heb je na een dag nog niets ontvangen, neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Stap 7
Print je tegoedbon uit en neem deze mee op het moment dat je je tegoedbon in gaat wisselen. De tegoedbon is slechts eenmaal en voor één persoon inwisselbaar. Let goed op de geldigheidsdatum van je gekozen bedankje.


*  Hebben vrijwilligers geen e-mailadres óf maken twee vrijwilligers samen gebruik van hetzelfde e-mailadres, dan kan de vertegenwoordiger de namen van de betreffende personen via het door hem/haar aangemaakte account doorgeven. De vertegenwoordiger ontvangt vervolgens een lijstje met unieke codes gekoppeld aan de doorgegeven namen, met het verzoek deze weer aan de betreffende vrijwilligers door te geven.  

sponsoren 2019