Menu Sluiten

Veelgestelde vragen

Voor organisaties

Mijn organisatie, stichting of vereniging heeft geen brief ontvangen met informatie over de mogelijkheid voor vrijwilligers om een bedankje uit te kiezen
Geen probleem. Kijk bij werkwijze voor de noodzakelijke informatie. Waarschijnlijk komt je organisatie, stichting of vereniging niet voor in het adressenbestand van de gemeente Tilburg. Wil je zeker weten dat je volgend jaar wel deze brief ontvangt, geef de naam en contactgegevens van je organisatie dan aan ons door via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl, onder vermelding van ‘Opname adressenbestand vrijwilligersorganisaties gemeente Tilburg’.

Ik heb al ooit eerder een account aangemaakt. Hoef ik dit keer dan geen nieuw account aan te maken?
Helaas. Alle oude accounts zijn verwijderd. Iedereen moet een nieuw account aanmaken. Onze excuses voor het ongemak.

Het lukt mij als organisatie, stichting of vereniging niet om een account aan te maken
Neem contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik heb na het aanmaken van het account voor de organisatie geen bevestiging ontvangen?
Dit kan even duren. Controleer in je mailbox ook bij de Spam en/of de Ongewenste e-mail. Heb je na drie dagen nog geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik heb geen wachtwoord ontvangen
Nadat je organisatie is geactiveerd en je hiervan een bevestiging hebt ontvangen, moet je eerst een wachtwoord aanmaken via een account aanmaken. Na ontvangst van de bevestigingsmail kunnen zij dan via de website de e-mailadressen (bij voorkeur) of namen van de vrijwilligers die een bedankje willen uitkiezen, doorgeven. Vrijwilligers ontvangen vervolgens een link (bij opgave e-mailadres) of unieke code (bij opgave van naam) op het opgegeven e-mailadres of via de contactpersoon van de organisatie (vanaf 29 oktober 2019).

Tot wanneer kunnen organisaties hun vrijwilligers doorgeven?
Vanaf 2 oktober 2019 tot en met 8 november 2019 kunnen organisaties via hun account gegevens van de vrijwilligers in de vorm van e-mailadressen of namen doorgeven. Via hun eigen account kunnen organisaties zelf zien welke vrijwilligers aangemeld zijn (geweest).

Sommige vrijwilligers beschikken niet over een e-mailadres
Geen probleem. In dat geval kun je de naam van de betreffende vrijwilliger via de website doorgeven. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin vermeld de unieke code voor die persoon. Het verzoek is dan om de unieke code aan deze persoon door te geven.

Ik krijg een foutmelding als ik een e-mailadres wil invoeren
Dat kan. Wellicht doet de betreffende persoon elders ook nog ander vrijwilligerswerk. Of wellicht maakt een partner of gezinslid (die ook vrijwilligerswerk verricht) van hetzelfde e-mailadres gebruik. Ga dit na bij de betreffende persoon. Een vrijwilliger kan maar één keer aangemeld worden voor een vrijwilligersbedankje. Maakt een gezinslid gebruik van hetzelfde e-mailadres, dan kun je de naam van de vrijwilliger doorgeven. Je ontvangt dan per e-mail een code voor die persoon, met het verzoek deze code aan de betreffende vrijwilliger door te geven.

Voor vrijwilligers

De organisatie, stichting of vereniging waarbij ik werkzaam ben, heeft mij niet geïnformeerd over de mogelijkheid om een bedankje uit te kiezen
Informeer bij je eigen organisatie, stichting of vereniging wat de reden is. Heeft je organisatie, stichting of vereniging geen brief ontvangen, verwijs de contactpersoon dan naar de website en laat hem/haar contact opnemen via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik doe bij meerdere organisaties vrijwilligerswerk. Ontvang ik ook meerdere mails met een link/meerdere codes?
Nee, iedere vrijwilliger kan één bedankje uitkiezen en kan dus ook maar via één organisatie een link/code ontvangen.

Ik heb geen e-mailadres
Vraag aan de contactpersoon van je organisatie, stichting of vereniging of ze je naam via hun account willen doorgeven. Je ontvangt dan via je vrijwilligersorganisatie een unieke code.

Ik heb geen e-mail met link/unieke code ontvangen
Controleer of de e-mail met de link/unieke code niet in de Spam of Ongewenste e-mail terecht is gekomen. Zo niet, informeer bij je eigen organisatie, vereniging of stichting of je e-mailadres (juist) is doorgegeven. Heb je je opgegeven met je naam, informeer dan bij de contactpersoon van je vrijwilligersorganisatie.

Ik heb een e-mail ontvangen, maar geen code
Heb je je e-mailadres doorgegeven, dan heb je een e-mail ontvangen met daarin een link naar de website van VrijwilligersbedankT. Via deze link kun je direct een bedankje uitkiezen. Je hoeft dan geen code in te vullen. Is je naam doorgegeven, vraag dan de contactpersoon van je vrijwilligersorganisatie naar de code.  

We maken met meerdere personen gebruik van één e-mailadres
Elk e-mailadres kan slechts eenmaal aangemeld worden. Vraag aan de contactpersoon van je organisatie, stichting of vereniging of ze je naam via hun account willen doorgeven. Je ontvangt dan via je vrijwilligersorganisatie een unieke code.

Ik heb zelf geen computer/toegang tot internet
Wellicht kun je bij een familielid, vriend, kennis, je eigen vrijwilligersorganisatie, stichting of vereniging informeren of je van hun computer gebruik mag maken om toegang te krijgen tot deze website. Is dat niet mogelijk, dan kun je ook bij de verschillende vrijwilligerspunten in de wijken vragen of ze je willen helpen.

Ik heb geen printer
Wellicht mag je gebruik maken van de printer van je eigen organisatie, stichting of vereniging of kun je bij een familielid, vriend of kennis hiervan gebruik maken. Is dat niet mogelijk, dan kun je ook bij de verschillende vrijwilligerspunten in de wijken vragen of ze je willen helpen.

De link in de e-mail werkt niet
Heb je een bedankje uitgekozen en een tegoedbon ontvangen, dan blijft de link bruikbaar om het aanbod in de webshop te bekijken. Je kunt dan echter geen nieuw bedankje meer uitkiezen.
Heb je geen bedankje uitgekozen en lukt het ook niet om een bedankje te selecteren in de webshop, neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik heb problemen met het invoeren van de code
De code moet precies hetzelfde zijn zoals je die hebt ontvangen. Neem de hoofdletters, kleine letters en cijfers precies zo over zoals in de ontvangen code. Wijkt de door jou ingegeven code in de webshop af van de ontvangen code, dan werkt deze niet.
Lukt het niet, vraag dan of iemand je wil helpen, zoals de contactpersoon binnen je vrijwilligersorganisatie, iemand van het vrijwilligerspunt in je wijk of neem contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik heb mijn link/unieke code al gebruikt, maar wil mijn keuze wijzigen
Helaas, je kunt je link/unieke code slechts eenmaal gebruiken om een bedankje in de webshop uit te kiezen. Een eenmaal gemaakte keuze kan niet meer ongedaan gemaakt worden.

Ik heb geen tegoedbon ontvangen
Controleer of de tegoedbon niet in de Spam of bij de Ongewenste e-mail terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

Ik ben mijn tegoedbon kwijtgeraakt
Bewaar de tegoedbon goed, want je krijgt die slechts eenmaal toegestuurd. Het is niet mogelijk om nogmaals de tegoedbon toe te sturen.

Ik wil graag een bepaalde workshop volgen, maar deze zit al vol
Helaas, VOL is VOL en OP is OP. Het is niet mogelijk om mensen op een wachtlijst te plaatsen. Wel kan het heel soms zijn dat een activiteit nog een extra keer wordt aangeboden.

Ik wil graag een bepaald bedankje ontvangen, maar dit is al op
Helaas, OP is OP. Wel kan het heel soms zijn dat een bedankje nog een extra keer wordt aangeboden.

Ik heb een keuze gemaakt, maar kan op de vermelde datum toch niet
Helaas, je kunt slechts eenmaal een bedankje kiezen. Misschien kun je ruilen met een andere vrijwilliger binnen je organisatie, stichting of vereniging.

Tot wanneer kan ik een bedankje uitkiezen?
Vanaf 5 november 2019 tot en met 16 december 2019
is het mogelijk om een bedankje te kiezen in de webshop. Maar let op: OP is OP en VOL is VOL!

Tot wanneer kan ik mijn tegoedbon inwisselen?
Dit staat op je tegoedbon vermeld. Over het algemeen is de tegoedbon tot en met 31 januari 2020 in te wisselen, tenzij anders vermeld. Houd dit goed in de gaten. Als de datum verstreken is, is de tegoedbon niet meer in te wisselen.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden, neem dan contact op via vrijwilligersbedankt@contourdetwern.nl.

sponsoren 2019